Litt om Toyota Oslo AS

Toyota Oslo AS er en av seks bilforhandlere i Baudakonsernet og har komplette bilanlegg på tre steder i Oslo, i tillegg har vi eget skadesenter og bruktbilsenter. Du finner oss på Økern, Oppsal, Skøyen og Alnabru (skadesenter og bruktbilsenter).

Vi har 230 dyktige og kundeorienterte medarbeidere som gjør sitt beste for å gi våre kunder den gode servicen de fortjener. Toyota og Toyota Oslo gjennomfører hyppige, regelmessige målinger av kundetilfredshet og kvalitet, og for å ha kontinuerlig fokus på disse avgjørende områdene har vi omfattende motivasjons- og oppfølgingsprogram for våre medarbeidere. Dette systematiske arbeidet har blant annet bidratt til at Toyota-organisasjonen gjentakende ganger har blitt kåret til den beste kundeorganisasjonen i Norge, uavhengig av bransje, på BIs Kundebarometer. Du finner mer om dette på www.kundebarometer.com .

Toyota er verdens største og mest fremgangsrike bilprodusent, og er også en av Norges mest kjøpte bilmerker. Årsaken til dette er mange; spennende bilmodeller og den velkjente Toyotakvaliteten som er dokumentert av uavhengige undersøkelser verden over av anerkjente organisasjoner som J. D. Powers, ADAC, NAF osv.  Sikkerhetstester viser også at Toyotamodellene oppnår toppresultater på dette området, noe du kan lese mer om på blant annet www.euroncap.com .

Toyota Oslo AS er også forhandler for Lexus, som holder til i lokalene på Økern. Lexus er et luksusmerke produsert av Toyota med de samme strenge krav til kvalitet. Lexus har vært det mest kjøpte luksusmerke i USA siden begynnelsen av 90-årene, foran merker som BMW, Mercedes og Cadillac, og kan også vise til en betydelig fremgang i Europa og Norge.

Vi ønsker alle velkommen som kunder i Toyota Oslo AS og lover at vi alle skal gjøre vårt aller beste for at du som kunde skal få en langvarig og god kundeopplevelse hos oss!